New Games и Националната лотария пари на властимащи не са давали.

...
New Games и Националната лотария пари на властимащи не са давали.
Коментари Харесай

New Games и Националната лотария категорични - не са давали пари на властимащи

" New Games " и " Националната лотария "  пари на властимащи не са давали. Не знам за среща сред премиера Бойко Борисов и Васил Божков и не мисля, че такава е щяла да бъде потребна за нас ”, Това съобщи в изявление за Нова телевизия изпълнителният директор на „ Националната лотария ” Димитър Ганев.

„ Имаме издадени актове за към 235 млн. лева, които са в начална правосъдна фаза. Смятам, че не сме създали нищо неправилно и ще го потвърдим пред магистратите. Винаги съм бил уверен, че работим прецизно по закона. Моите срещи в „ Нове Холдинг ” са били безусловно служебни и с предварителна спогодба. Няма по какъв начин съдружници да не спорят, само че Божков е бил предвидим сътрудник и аз не съм имал проблеми с него в бизнес връзките ”, изясни изпълнителният шеф. И акцентира, че от няколко месеца насам не беседва с обвинения предприемач.

„ Подписвал съм всичко безусловно умерено. Още от февруари фирмите ни са подложени на щателна проверка от Национална агенция за приходите и инспекциите не престават ”, сподели още Ганев.

Той съобщи, че не счита, че укриващия се в Дубай
хазартен необут е „ търгувал с въздействие във връзка с бюджетите на „ Националната лотария ”, що се отнася до контракта й с NOVA.

„ Аз работя с NOVA от 2002 година – доста преди да познавам Божков. „ Националната
лотария ” стартира да популяризира билети в края на 2012 година Тогава разяснявахме на хората какъв вид артикул предлагаме и убеждавахме сътрудниците, че той има място на българския пазар ”, разясни Ганев. И допълни, че е чувал за оказван напън компанията да бъде продадена. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР